Meny
Snacks
(H) (E) (M) (SUL)
Bakt purreløk, kaviar og hylleblomst
(M) (SUL) (F)
Kamskjell, nepe og solbærbuljong
(B) (M) (SUL)
Sjøkreps, spinat og einebær
(S) (M) (SUL)
Dagens villfisk, havsalat og krondill
(F) (M) (SUL)
Hjort, pære og pepperrot
(M) (SUL)
Honningis, roser og granité
(M) (E) (SUL)
Kr. 1450
Tilleggsretter
Østers naturell
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Østers og bringebærvinaigrette
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Løyrom gressløk og smørstekt toast
(F) (M) (H) (R)
Kr. 285
Kaviar, rødbeter og beinmarg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495
Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 950
Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 175
Mont d’Or, hvit trøffel og ristet rug
(M) (R)
1 porsjon kr. 395 – 1 hel ost kr. 1395
Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 175
Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Mandel (MA) Selleri (SEL) Sennep (SE) Egg (E) Sulfitter (SUL)