Meny
Snacks
(H) (E) (M) (SUL)
Bakt purreløk, kaviar og hylleblomst
(M) (SUL) (F)
Kamskjell, nepe og solbærbuljong
(B) (M) (SUL)
Sjøkreps, spinat og einebær
(S) (M) (SUL)
Dagens villfisk, havsalat og krondill
(F) (M) (SUL)
Norsk lam, grillet gulrot og Vin Jaune
(M) (E) (SUL)
Honningis, roser og granité
(M) (E) (SUL)
Kr. 1450
Tilleggsretter
Østers naturell
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Østers og bringebærvinaigrette
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Løyrom gressløk og smørstekt toast
(F) (M) (H) (R)
Kr. 285
Kaviar, rødbeter og beinmarg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495
Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 950
Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 175
Fritert Wrångebäck, endive og tyttebær
(M) (H) (E)
Kr. 175
Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 175
Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Mandel (MA) Selleri (SEL) Sennep (SE) Egg (E) Sulfitter (SUL)