Meny

Snacks
(H) (E) (M) (SUL)

Potet, rognkjeksrogn og ramsløk
(M) (SUL) (F) (SE) (R)

Hvit asparges, brunet smøremulsjon og gran
(M) (E) (SUL)

Sjøkreps, spinat og einebær
(S) (M) (SUL)

Dagens villfisk, grønn asparges og sitronverbena
(F) (M) (SUL)

Vaktel, sopp og timiansjy
(M) (E) (SUL)

Melkeis, tindved og rosmarin
(M) (E)

Kr. 1395

Tilleggsretter

Østers naturell
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280

Østers og bringebærvinaigrette
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280

Løyrom  gressløk og smørstekt toast
(F) (M) (H) (R)
Kr. 285

Kaviar, rødbeter og marg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495

Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 950

Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 175

Fritert Wrångebäck, endive og tyttebær
(M) (H) (E)
Kr. 175

Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 175

Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Mandel (MA) Selleri (SEL) Sennep (SE) Egg (E) Sulfitter (SUL)