Meny

Kalv, matjessild og Prästost
(F) (M) (E) (G)

Kamskjell, agurk og solbær
(B) (SUL) (M)

Sjøkreps, steinsopp og einebær
(S) (M) (SUL) (G)

Dagens villfisk, grønne tomater og rosettkål
(F) (B) (M) (SUL)

Hjort, løk og tyttebær
(M) (SUL)

Honningis, rosépepper og Hardangerplomme
(M)

Kr. 1150

Tilleggsretter

Østers naturell
(B)
Kr. 49

Østers, kjernemelk og tang
(B) (M)
Kr. 49

Løyrom (30 g), gressløk og smørstekt toast

(F) (M) (G)
Kr. 275

Kaviar, rødbet og marg
(F) (G)
12,5 g kr. 255 – 25 g kr. 485

Kaviar med garnityr
(F) (M)
12,5 g kr. 255 – 25 g kr. 485 – 50 g kr. 875

Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 165

Fritert Wrångeback, tyttebær og endive
(M)
Kr. 165

Spekemat med tilbehør
(G) (SE)
Kr. 165

Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Gluten (G) Rug (R) Selleri (SEL) Sennep (SE) Nøtter (N) Egg (E) Sulfitter (SUL)