Meny

Snacks
(F) (S) (M) (H) (R)

Makrell, stikkelsbær og agurkvinaigrette
(F) (SUL)

Nypoteter, ristet gjær og roser
(M) (SUL)

Sjøkreps, spinat og einebær
(S) (M) (BY) (SUL)

Dagens villfisk, rabarbra og ramsløk
(F) (M) (SUL)

Grillet vaktel, vårprimører sitrontimian
(M) (SUL) (E)

Honningis, rosépepper og Hardangerplomme
(M)

Kr. 1275

Tilleggsretter

Østers naturell
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280

Østers, kjernemelk og tang
(B) (M)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280

Løyrom  gressløk og smørstekt toast
(B) (M)
Kr. 275

Kaviar, rødbet og marg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 265 – 25 g kr. 495

Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 265 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 885

Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 165

Fritert Wrångebäckost, endive og tyttebær
(M) (H) (E)
Kr. 165

Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 165

Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Selleri (SEL) Sennep (SE) Nøtter (N) Egg (E) Sulfitter (SUL)