Meny
Snacks
(H) (E) (M) (SUL)
Potet, rognkjeksrogn og ramsløk
(M) (SUL) (F) (SE) (R)
Hvit asparges, brunet smøremulsjon og gran
(M) (E) (SUL)
Sjøkreps, spinat og einebær
(S) (M) (SUL)
Dagens villfisk, grønn asparges og sitronverbena
(F) (M) (SUL)
Vaktel, sopp og timiansjy
(M) (E) (SUL)
Melkeis, tindved og rosmarin
(M) (E)
Kr. 1395
Tilleggsretter
Østers naturell
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Østers og bringebærvinaigrette
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Løyrom gressløk og smørstekt toast
(F) (M) (H) (R)
Kr. 285
Kaviar, rødbeter og marg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495
Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 950
Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 175
Fritert Wrångebäck, endive og tyttebær
(M) (H) (E)
Kr. 175
Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 175
Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Mandel (MA) Selleri (SEL) Sennep (SE) Egg (E) Sulfitter (SUL)