Meny

Snacks
(H) (E) (S) (M) (SUL)

Bakt purreløk, kaviar og hylleblomst
(M) (SUL)

Kamskjell, kål og pepperrot
(B) (M) (SUL)

Sjøkreps, miso og einebær
(S) (M) (SUL)

Dagens villfisk, brent løk og gran
(F) (M) (SUL)

Dåhjort, morkler og Vin Jaune
(M) (SUL)

Honningis og trøffel
(M) (E) (SUL)

Kr. 1495

Tilleggsretter

Østers naturell
(B)
4 stk kr. 195 – 6 stk kr. 285

Østers og bringebærvinaigrette
(B)
4 stk kr. 195 – 6 stk kr. 285

Løyrom  gressløk og smørstekt toast
(F) (M) (H) (R)
Kr. 285

Kaviar, rødbeter og beinmarg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495

Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 950

Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 175

Mont d’Or, hvit trøffel og ristet rug
(M) (R)
1 porsjon kr. 395 – 1 hel ost kr. 1395

Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 175

Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Mandel (MA) Selleri (SEL) Sennep (SE) Egg (E) Sulfitter (SUL)