Meny

Snacks
(H) (E) (M) (SUL)

Bakt purreløk, kaviar og hylleblomst
(M) (SUL) (F) 

Kamskjell, nepe og solbærbuljong
(B) (M) (SUL)

Sjøkreps, spinat og einebær
(S) (M) (SUL)

Dagens villfisk, havsalat og krondill
(F) (M) (SUL)

Norsk lam, grillet gulrot og Vin Jaune
(M) (E) (SUL)

Honningis, roser og granité
(M) (E) (SUL)

Kr. 1450

Tilleggsretter

Østers naturell
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280

Østers og bringebærvinaigrette
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280

Løyrom  gressløk og smørstekt toast
(F) (M) (H) (R)
Kr. 285

Kaviar, rødbeter og beinmarg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495

Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 950

Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 175

Fritert Wrångebäck, endive og tyttebær
(M) (H) (E)
Kr. 175

Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 175

Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Mandel (MA) Selleri (SEL) Sennep (SE) Egg (E) Sulfitter (SUL)