Meny

Makrell, rustikktomater og ramsløkkapers
(F)

Kamskjell, agurk og solbær
(B) (SUL) (M)

Sjøkreps, steinsopp og einebær
(S) (M) (SUL) (G)

Dagens villfisk, grillede erter og estragon
(F) (M)

Lam, østers og tang
(B) (M)

Rabarbra, gran og langpepper

Kr. 1150



Tilleggsretter

Østers naturell
(B)
Kr. 49

Østers med kjernemelk og tang
(B) (M)
Kr. 49

Kalix løyrom med gräddfil og smørstekt toast
(F) (M) (G)
Kr. 245

Kaviar, rødbet og marg
(F)
12,5 g kr. 245 – 25 g kr. 485

Kaviar med garnityr
(F) (M)
12,5 g kr. 245 – 25 g kr. 485 – 50 g kr. 875

Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 165

Fritert Wrångeback ost, tyttebær og endive
(M)
Kr. 155

Spekemat med tilbehør
(G) (SE)
Kr. 165

Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Gluten (G) Rug (R) Selleri (SEL) Sennep (SE) Nøtter (N) Egg (E) Sulfitter (SUL)