Meny

Snacks
(BY) (E) (M) (B)

Gulbeter, ristet gjør og hylleblomst
(M) (SUL)

Kamskjell, grillet agurk og gran
(B) (M)

Sjøkreps, spinat og einebær
(S) (M) (SUL)

Dagens villfisk, kongeøsterssop og Vin Jaune
(F) (M) (SUL)

Hjort, sjøsalat og pepperrot
(M) (SUL)

Melkeis, tindved og rosmarin
(M) (E)

Kr. 1395

Tilleggsretter

Østers naturell
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280

Østers og bringebærvinaigrette
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280

Løyrom  gressløk og smørstekt toast
(F) (M) (H) (R)
Kr. 285

Kaviar, rødbet og marg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495

Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 885

Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 175

Mont d’Or, hvit trøffel og ristet rug
(M) (R)
1 porsjon kr. 395 – 1 hel ost kr. 1395 

Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 175

Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Selleri (SEL) Sennep (SE) Nøtter (N) Egg (E) Sulfitter (SUL)