Meny
Snacks
(H) (E) (M) (B)
Gulbeter, ristet gjær og hylleblomst
(M) (SUL)
Kamskjell, grillet agurk og gran
(B) (M)
Sjøkreps, spinat og einebær
(S) (M) (SUL)
Dagens villfisk, kongeøsterssop og Vin Jaune
(F) (M) (SUL)
Lam, steinsopp og ramsløk
(M) (MA) (SUL)
Melkeis, tindved og rosmarin
(M) (E)
Kr. 1395
Tilleggsretter
Østers naturell
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Østers og bringebærvinaigrette
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Løyrom gressløk og smørstekt toast
(F) (M) (H) (R)
Kr. 285
Kaviar, rødbeter og marg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495
Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 285 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 885
Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 175
Fritert Wrångebäck, endive og tyttebær
(M) (H) (E)
Kr. 175
Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 175
Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Mandel (MA) Selleri (SEL) Sennep (SE) Egg (E) Sulfitter (SUL)