Meny
Snacks
(F) (S) (M) (H) (R)
Makrell, stikkelsbær og agurkvinaigrette
(F) (SUL)
Nypoteter, ristet gjær og roser
(M) (SUL)
Sjøkreps, spinat og einebær
(S) (M) (BY) (SUL)
Dagens villfisk, rabarbra og ramsløk
(F) (M) (SUL)
Grillet vaktel, vårprimører sitrontimian
(M) (SUL) (E)
Honningis, rosépepper og Hardangerplomme
(M)
Kr. 1275
Tilleggsretter
Østers naturell
(B)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Østers, kjernemelk og tang
(B) (M)
3 stk kr. 145 – 6 stk kr. 280
Løyrom gressløk og smørstekt toast
(B) (M)
Kr. 275
Kaviar, rødbet og marg
(F) (H) (R)
12,5 g kr. 265 – 25 g kr. 495
Kaviar med garnityr
(F) (M) (H) (R)
12,5 g kr. 265 – 25 g kr. 495 – 50 g kr. 885
Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 165
Fritert Wrångebäckost, endive og tyttebær
(M) (H) (E)
Kr. 165
Spekemat med tilbehør
(H) (SE)
Kr. 165
Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Rug (R) Hvete (H) Bygg (BY) Selleri (SEL) Sennep (SE) Nøtter (N) Egg (E) Sulfitter (SUL)