Meny

Makrell, norske tomater og ramsløkkapers
(B)

Hvit asparges, kaviar og hylleblomst
(F) (SUL) (M)

Sjøkreps, morkler og einebær
(S) (M) (SUL) (G)

Dagens villfisk, grilla asparges og løpstikke
(F) (M)

Lam, østers og tang
(B) (M)

Rabarbra, gran og langpepper

Kr. 1150



Tilleggsretter

Østers naturell
(B)
Kr. 49

Østers med kjernemelk og tang
(B) (M)
Kr. 49

Kalix løyrom med gräddfil og smørstekt toast
(F) (M) (G)
Kr. 225

Kaviar, rødbet og marg
(F)
12,5 g kr. 245 – 25 g kr. 485

Kaviar med garnityr
(F) (M)
12,5 g kr. 245 – 25 g kr. 485 – 50 g kr. 875

Oster med tilbehør
(M) (R)
Kr. 165

Fritert Wrångeback ost, tyttebær og endive
(M)
Kr. 155

Spekemat med tilbehør
(G) (SE)
Kr. 165

Allergener
Fisk (F) Skalldyr (S) Bløtdyr (B) Melk (M) Gluten (G) Rug (R) Selleri (SEL) Sennep (SE) Nøtter (N) Egg (E) Sulfitter (SUL)